Analemma Waterstaaf

Voor meer vitaliteit & energie en een beter microbioom

Coherent water voor een coherent lichaam

Water is toch gewoon water? Kan je de structuur veranderen? En hoe kan het veranderen van de fysieke toestand van drinkwater überhaupt aanzienlijke biologische voordelen opleveren?

Als we alle moleculen in het menselijk lichaam zouden tellen, zouden we ontdekken dat 99% daarvan H₂O is. Water is een overvloedig medium dat elke molecuul in elke cel van ons lichaam omringt.

Is water dan niet het ideale middel om informatie door materie te sturen? Het veranderen van de structuur van ons drinkwater betekent dat we de informatie van het water in ons lichaam veranderen. En de effecten daarvan, lees je hieronder:

Voordelen van Analemma Water

VERHOOGT JE ENERGIE

HERSTELT JE IMUUNSYSTEEM

VERJONGT JE BIOLOGISCHE LEEFTIJD

LICHAAM EN GEEST IN EEN KALMERE STAAT

ENIGE METHODE DIE WATER GESTRUCTUREERD HOUDT OOK NA BLOOTSTELLING AAN EMF

VERBETERT HERSENACTIVITEIT

VERSCHILLENDE VOORDELEN VOOR PLANT EN BODEM

VERBETERT JE DARMGEZONDHEID

Hoe coherent water wat voor jou kan betekenen:

De bekende Analemma Waterstaven bestaan uit twee zeer belangrijke onderdelen:
 
Moederwater: dit is speciaal behandeld water waarbij we werken met geometrische vormen, (alchemistische) metalen zoals koper, goud en zilver en een bijzondere klei soort
Kwartsglazen buis: kwartskristal wat in veel edelstenen zit, heeft zeer bijzondere kenmerken. Zo geeft het informatie optimaal door en ontvangt het zelfs. Denk maar aan de kristallen die werden gebruikt in de eerste radio’s, of het feit dat je achter kwartsglas wel bruiner kan worden en achter glas niet.

Het hele proces om moederwater te maken duurt ruim een jaar lang, we stellen het water namelijk aan het eind nog een jaar lang bloot aan de seizoenen, inclusief zon- en maanlicht.

De unieke eigenschap van water:
Water wil positief beïnvloed worden door ander water

Door deze eigenschap krijgt het water wat je behandeld dezelfde structuur en informatie als het ‘Moederwater‘. Dit wordt dan weer mede mogelijk gemaakt door de informatie doorgevende functie van kristal. En hiermee is ook jouw drinkwater of andere drankje in dezelfde coherente staat gebracht als ons moederwater. En de voordelen van coherent water liegen er niet om:

ONDERZOEK TOONT AAN:

1 tot 12 jaar verjonging van de biologische leeftijd

In 2021 voerden we een onderzoek uit bij 19 deelnemers die 3 maanden lang Analemma water consumeerden zonder iets anders in hun levensstijl te veranderen.

Door de toestand van hun immuunsysteem te analyseren, hebben we het verschil in biologische leeftijd gemeten dat door het water werd veroorzaakt. Bij 17 van de 19 deelnemers (89%!) werden positieve veranderingen gemeten, met tot wel 12 jaar biologische leeftijdsregeneratie!

Dat het drinken van coherent water verjonging oplevert is niet meer dan logisch want al eerder vonden wij dat het drinken van coherent water ervoor zorgt dat je cellen meer energie produceren en juist die cellulaire energie is cruciaal in het tegengaan van veroudering en ziektes

ONDERZOEK TOONT AAN:

Meer energie na coherent water en hierdoor beter werkende cellen

Adenosinetrifosfaat (ATP) is de primaire bron van energie in het lichaam. De hoeveelheid ATP in onze cellen bepaalt de hoeveelheid energie die beschikbaar is voor al onze lichaamsfuncties, van lichamelijke activiteiten zoals sporten tot denken.

Uit een dubbelblinde, placebo gecontroleerde klinische studie is gebleken dat mensen die dagelijks gedurende 2 maanden Analemma water consumeerden, een significante stijging van 20% in totaal ATP vertoonden. Dit wijst op een verhoogde mitochondriale efficiëntie en verbeterde energieniveaus.

ONDERZOEK TOONT AAN:

Ons microbioom gaat hard achteruit, gelukkig kan je met coherent water er wat aan doen

Het menselijk lichaam is een ingewikkeld, maar krachtig ecosysteem. Biljoenen micro-organismen in onze darmen helpen ons voedsel te verteren en ziekteverwekkers te bestrijden, maar sommige bacteriën kunnen ook problemen veroorzaken.

Ons dubbelblinde, placebogecontroleerde onderzoek toonde aan dat dagelijkse consumptie van Analemma water de darmflora verbetert door de belangrijke balans tussen de gunstige en potentieel pathogene bacteriën te herstellen.

In de afgelopen decennia hebben wetenschappers een ongelooflijk complexe link ontdekt tussen de darmflora en alle belangrijke gebieden van de menselijke gezondheid, van immuniteit tot mentale gezondheid. Door een levensstijl te kiezen die de balans van je darmflora ondersteunt, kun je jezelf op verschillende niveaus verbeteren. Naast goede voeding en lichaamsbeweging is het toevoegen van coherent water aan de mix de beste manier om stabiliteit en harmonie te brengen in het perfecte ecosysteem dat jou maakt – tot wie je bent.

Hoe het allemaal is begonnen:
Op zoek naar de meest stabiele behandelmethode

Ruim 14 jaar lang zijn de uitvinders van Analemma Water bezig geweest de meest optimale behandelingsmethode te zoeken voor water. Er waren al meerdere methodes: magnetisme en werveling zijn daar de bekendere methodes van. 

Het probleem van de methodes die er al waren: ze werken maar heel kort. Het verval van een gestructureerde staat gaat enorm snel. Water met Analemma behandelen creëert niet alleen gestructureerd water, maar zelfs coherent water. Wat betekent dat het op het kwantum niveau ook stabiel is; ook met slechte omgevingsfactoren. 

Hoe hebben we het dan getest?

Hier komt ons biofotonen onderzoek om de hoek kijken.
Kort gezegd: water is de belangrijkste factor in levende organismes. Wij bestaan niet voor niets 99% uit water. En als de kwaliteit van het water wat we tot ons nemen vooruitgaat dan moet je dat ook in de levendigheid zien.

En dat is wat we precies zagen bij planten. Planten die bewaterd waren met coherent water lieten meer vitaliteit zien. Ze groeiden beter, omdat ze meer energie en licht produceerden. Ook waren ze beter bestand om energie van buitenaf (zoals zonlicht) beter vast te houden.

WAT ONZE KLANTEN ERVAREN: