Ons team

Ontmoet de hoofduitvinder van Aǹalemma water

Drs. Eric Laarakker

Eric Laarakker is een holistische dierenarts, onderzoeker en docent, en een groot voorstander van het gebruik van een holistische benadering om ziekte bij dieren te behandelen. Hij is de eerste dierenarts in Nederland die acupunctuur en chiropractische behandelingen combineert met de diergeneeskunde. Naast het runnen van zijn dierenpraktijk, is Eric toegewijd aan het opleiden van anderen over holistische behandeling en het onderzoeken van nieuwe behandeltechnieken. Hij is ook gepassioneerd over het herstellen van al het water op Aarde naar zijn natuurlijke toestand en het verbeteren van de gezondheid van biologische systemen. Door deze droom te combineren met zijn uitgebreide kennis en uitvindzame geest, heeft hij de eerste techniek om water weer te herstellen naar coherent water uitgevonden – Analemma Water.

Onze groep van wetenschapsadviseurs

De wetenschappelijke raad van advies van Analemma is samengesteld uit gerenommeerde wetenschappers en medische professionals. Zij verstrekken ons waardevolle begeleiding op alle niveaus van onderzoek en ontwikkeling van het fundamentele onderzoek naar water tot klinische studies bij mensen, en ook onderzoek naar planten en de bodem.

Renee Steinmann, MD

ARTS - MICROBIOOM ONDERZOEK

Dr. ing. Peter J Voshol

SENIOR WETENSCHAPS CONSULTANT

Everine van der Kraats, Ph.D.

NATUURKUNDE - WATER ONDERZOEKER

Guusje Roozemund, MSc

NEUROWETENSCHAPPEN - HERSENGOLF ONDERZOEK

Instituties waar we mee samenwerken

Bij het uitvoeren van onderzoek naar planten en mensen werken we samen met een aantal klinische en wetenschappelijke onderzoeksorganisaties. Hun begeleiding en advies zijn onmisbaar geweest bij het opstellen van laboratoriumprotocollen en het waarborgen van de hoogste wetenschappelijke standaard voor onze onderzoeken. Deze samenwerkingen hebben bijgedragen aan een breder begrip van de werkelijke biologische impact van coherent water, en we kijken ernaar uit om deze partnerschappen in al het lopende onderzoek voort te zetten.

Doe ook mee met de Aǹalemma WaterRevolutie!

Analemma RVS Waterstaaf

Met deze staaf maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Huis unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit elke kraan.

Luxe Analemma Walnoten Waterstaaf

Met deze staaf (incl. luxe omhulling) maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Tuin unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit je tuinkraan.

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717