Onze missie

"Al het water op aarde weer coherent maken"

"Terug naar de natuur", klinkt zo mooi

Maar wat als de natuur niet meer is zoals het ooit geweest is?

Het wordt helaas steeds pijnlijker duidelijk dat de mens zijn omgeving aan het stuk maken is. Vaak een gevolg van een bewustzijn dat niet duidelijk heeft dat wij en onze natuur allemaal één zijn.

Daarnaast creëren we technologie die veel meer doet dan we in eerste instantie beseffen.

Gelukkig is het ook duidelijk dat technologie – en zo ook onze technologie – weer een stuk kan herstellen van de schade.

De problemen van onze tijd

Wij zien 3 grote problemen die elkaar onderling allemaal ook weer beïnvloeden. Dit zijn:

  1. De achteruithollende gezondheid van de mens (onderhand 10,4 miljoen mensen met één of meer chronische ziekten in Nederland, bron: Informatie over volksgezondheid en zorg)
  2. De verschraling van de bodemgezondheid en bodemdiversiteit (bron: RIVM)
  3. De achteruitgang van de kwaliteit van eten en drinkwater
Omdat we deze problemen zo duidelijk zien in onze omgeving, werden wij gedreven om ook met oplossingen te komen.

“De producten van Analemma Water zijn een helpende factor om deze drie problemen terug te draaien, zo hebben we al laten zien dat mensen gezonder worden, het bodemleven weer terug naar z’n optimale staat kan worden gebracht en dat de planten ook sterker en vitaler groeien, bloeien en vruchten dragen”

Eric Laarakker, uitvinder en eigenaar van Analemma Water.

De uitvinder en de wereld waar we in leven

Analemma Water is de creatie van Eric Laarakker, dierenarts, acupuncturist, docent in alternatieve geneeskundeopleidingen en gedreven uitvinder. Hoewel Eric in zijn praktijk al jaren mensen en dieren behandelt vanuit allerlei verschillende geneeswijzen – acupunctuur, fytotherapie, homeopathie, osteopathie – miste hij een verklarend mechanisme dat uitlegt waarom al deze methodes kunnen werken

En dat deze alternatieve methodes steeds populairder worden is ook wel logisch, juist omdat we zo veel (10,5 miljoen Nederlanders in 2021) chronische zieken hebben. En de leeftijd waarop men met een ziekte gediagnosticeerd wordt is ook steeds jonger.

Gedreven door een wereld waarin zowel mens, dier en milieu minder in balans en gezondheid leven, zocht Eric naar een verklaring waarom het mis gaat in onze gezondheid. En hoe het kan dat er zoveel verschillende methodes zijn die kunnen helpen, terwijl ze vaak via andere mechanismen werken.

Het eureka moment: water de ontvanger en doorgever van informatie

Op een gegeven moment kwam het onderzoeksgebied kwantummechanica op zijn pad. Kwantummechanica samen met een aantal wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van water, gaven hem het eureka moment dat water in ons lichaam de informatie draagt en doorgeeft aan de rest van je lichaam.

Een goed voorbeeld:
zelfs als alleen je arm zich in een met kunstlicht verlichte kamer bevindt en de rest van je lichaam niet,
terwijl je ook nog geblinddoekt bent. Zelfs dan kan jouw lichaam “weten” of die arm in een verlichte kamer is of niet. Dit is zelfs meetbaar terug te vinden. Maar hoe kan dat nou? Je ziet toch niks? 

Blijkbaar weten de cellen in je arm dat het beschenen wordt met licht. En is je lichaam in staat de informatie zelfs zonder tussenkomst van zenuwen door te geven aan je hersenen. 

Zo werkt homeopathie op het stuk dat informatie – met een golflengte en frequentie van een werkzame stof – opgeslagen kan worden. En acupunctuur werkt juist op het activeren en verhelpen van blokkades in bepaalde meridianen. 

Eric kwam er achter dat vele geneeswijzen die tegenwoordig gebruikt worden, met elkaar gemeen hebben dat ze de informatieoverdracht in het lichaamseigen water stimuleren, ofwel van binnenuit, ofwel van buitenaf. En dat ze ook hun effect hebben via het water op de mitochondriën – de dirigent van de cel.

"Water is life's matter and matrix, mother and medium. There is no life without water."

ALBERT SZENT-GYORGYI M.D., NOBEL PRIJS WINNAAR

“Kan het zo zijn dat we al die tijd de impact van water hebben genegeerd? En dat dat de reden is dat mensen steeds eerder ziek raken en eerder en meer medicijnen nodig hebben om oud te worden?”

Toen is Eric en zijn team aan het testen gegaan. Allerlei methodes die hij al in zijn eerdere zoektocht tegen was gekomen, ging hij testen. Letterlijk trial and error.

Hoe?

Door te kijken wat een bepaalde behandeling van water voor effect heeft op een levend zaadje en plantje. Ofwel: zorgt het voor meer of juist minder levendigheid.
En of die behandelingsmethode ook stabiel bleef. 

Want een andere hypothese die hij had en heeft was dat onze hedendaagse elektromagnetische straling een slechte invloed heeft op de structuur en informatie van ons leidingwater en onszelf.

Vanuit die kwantummechanische blik ging Eric op zoek naar een behandeling van het water waardoor het zowel levendigheid in levende organismen produceert, als dat het stabiel blijft ondanks verstorende factoren zoals niet natuurlijk voorkomende ElektroMagnetische Straling. Dit vond hij na ruim 14 jaar ‘trial and error’ in “Coherent Water”.

Zo is uiteindelijk Analemma Water geboren. Een merk dat zelf coherent water gebruikt – ons Moederwater in al onze producten – zodat daarmee het andere water ook weer coherent gemaakt kan worden.

De resultaten liegen er niet om:
Coherent water is helend voor mens, dier, plant en bodem

Nadat Eric en zijn team in die 14 jaar uitvoerig en met succes hebben getest op planten en de bodemgezondheid. Hebben ze ook het lef gehad om over te gaan op mensen.

Hierin hebben ze inmiddels al aangetoond dat:

  • je er meer energie van krijgt
  • je microbioom ervan verbeterd
  • je biologisch jonger kan worden als je immuunsysteem wel een boost kan gebruiken
  • je hersenen meer naar de juiste staat worden gebracht wat zorgt voor mentale rust

Wil je het hele verhaal luisteren?

In dit interview legt Eric mooi uit welke wetenschappelijke ontdekkingen er recent zijn gedaan in het gebied van water. Daarnaast licht hij de ontstaansgeschiedenis van Analemma Water toe. En bespreekt hij onze recente wetenschappelijke ontdekkingen.

Wil jij ook werken aan de gezondheid van jezelf en die van je omgeving?

Analemma RVS Waterstaaf

Met deze staaf maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Huis unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit elke kraan.

Luxe Analemma Walnoten Waterstaaf

Met deze staaf (incl. luxe omhulling) maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Tuin unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit je tuinkraan.

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717