Technologie geïnspireerd door de natuur

Hoe Analemma water wordt gemaakt

De natuur als inspiratiebron

De ontwikkeling van Analemma Water is geënt op de kracht van de natuur. We lieten ons inspireren door de diverse fysische en geometrische krachten die het leven op aarde vormgeven. Het beste voorbeeld van deze natuurlijke orde zijn fractalen: oneindige, zichzelf herhalende patronen die we terugvinden in talloze biologische structuren, van de schalen van weekdieren tot de manier waarop planten nieuwe bladeren vormen.

De wetenschap van het nabootsen van de natuur om nieuwe technologieën te creëren heet biomimicry. En Analemma Water is het ultieme biomimetische apparaat. Onze gepatenteerde technologie imiteert de natuurlijke watercycli en combineert geometrie, kinetische energie, elektromagnetische golven, edelmetalen en een proces dat blikseminslagen nabootst om stabiel coherent water te creëren.

Geometrie van de ovaalvorm: de basis van vitalisatie

Bij de ontwikkeling van Analemma Water staat geometrie centraal. In de eerste fase stroomt het water door een groot ovaalvormig apparaat, waardoor het een spiraalvormige, wervelende beweging krijgt. Deze procedure brengt het water in een staat van “implosie”, een fenomeen dat voor het eerst werd beschreven door Viktor Schauberger, een Oostenrijkse innovator op het gebied van waterbehandeling en duurzaam energiegebruik.

De ovaalvorm creëert een centripetale kracht op het water dat er doorheen stroomt. De energie wordt als het ware naar binnen gezogen in plaats van naar buiten te worden geduwd. Schauberger stelde dat deze centripetaalkracht de basis vormt van de scheppingskracht van al het leven. Het is dan ook geen toeval dat de meeste plantenzaden en dierlijke eieren ovaalvormig zijn – in die perfecte structuur ligt de grootste kracht: het potentieel voor nieuw leven.

Bijzondere metalen en mineralen

Naast de unieke ovaalvormige structuur maakt Analemma Water gebruik van de kracht van edelmetalen, mineralen en kristallen zoals kwarts.

Elk materiaal heeft zijn eigen unieke energetische signatuur. Door deze materialen te combineren in specifieke geometrische vormen en volgens de gulden ratio (phi), creëren we een synergetisch effect dat de vitaliteit van het water verhoogt.

De gulden ratio is een wiskundige verhouding die we terugvinden in de natuur, van de DNA-dubbele helix tot de verhoudingen van het menselijk lichaam. Door deze verhouding te gebruiken in onze producten, brengen we het water in harmonie met de natuurlijke wereld.

De rijpingsfase: een jaar lang rijpen in een beschermde omgeving

De coherente staat van water

De technologie van Analemma Water creëert water dat in staat is om specifieke informatie te absorberen en te optimaliseren. We voegen geen frequenties toe aan het water, maar we gebruiken energie om het te transformeren in een perfecte “ontvanger”, vergelijkbaar met het uithouwen van een kom uit een blok klei.

Het water van Analemma Water gaat zich gedragen als een kristal. De beste manier om dit te begrijpen is door een vergelijking te maken met een ouderwetse radio. Deze radio’s hadden een Galena-kristal in hun antenne dat hen in staat stelde om alleen een specifieke frequentie op te vangen. Op dezelfde manier is Analemma Water tijdens ons proces geprogrammeerd om alleen de optimale informatie uit zijn omgeving te absorberen en de rest te negeren.

Volgens de theorie van de kwantumelektrodynamica wordt deze harmonieuze energie opgeslagen in de fysische structuur van de H₂O-moleculen in het water – dit staat bekend als de coherente staat van water.

Neem de technologie in de hand

De Analemma staaf is ontworpen met één doel voor ogen: om iedereen de mogelijkheid te bieden om eenvoudig en eindeloos coherent water te creëren, zonder terugkerende kosten.

Onze technologie creëert wat we noemen “moederwater” – het brengt het water in zijn hogere energetische en coherente staat – dat we vervolgens in onze staven vullen. De Analemma staaf is gemaakt van kwarts, een kristal waarvan de fysische structuur het mogelijk maakt om energie van binnen naar buiten te geleiden. Wanneer regulier water in de buurt van de Analemma Waterstaaf wordt geplaatst, wordt de dominante, geordende structuur van het water in de wand gekopieerd naar het water in het glas. Hierdoor wordt het regulier water ook coherent, waardoor je alle voordelen van coherent water kunt ervaren.

Doe ook mee met de Aǹalemma WaterRevolutie!

Analemma RVS Waterstaaf

Met deze staaf maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Huis unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit elke kraan.

Luxe Analemma Walnoten Waterstaaf

Met deze staaf (incl. luxe omhulling) maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Tuin unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit je tuinkraan.

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717