In de media

De impact en het belang van coherent water

Gelukkig zien steeds meer mensen het belang in van de kwaliteit van water. Niet alleen maar filtratie, maar ook de informatie die zich in het water bevind en blijft is van groot belang. 
Juist omdat er ook steeds meer mensen zijn die dit belang zien en willen uitdragen kunnen we ons verhaal steeds beter naar buiten brengen. 
 
Zo is Eric met Analemma Water in meerdere tijdschriften beland en is hij al vaak geïnterviewd. Dit zijn juist de methodes waardoor we onze impact kunnen vergroten en onze missie kunnen realiseren

Het mysterie: water

Enthousiast geworden? Deel de video vooral in je omgeving! 

Meer weten over de achtergrond van Analemma Water?

ZelfRegie Podcast

De revolutie van gezond water is hier! Gestructureerd water. Uitvinder van Analemma, Dr. Eric Laarakker helpt moeder aarde en haar bewoners d.m.v. tools waarmee je water structureerd.

Meer weten over Eric's achtergrond en welke wetenschappelijke bevinden we al gedaan hebben? Luister het interview dan vooral!

Artikel in Mantra

Water is van levensbelang, aldus Eric Laarakker. "Droogte, vervuiling en straling zorgen ervoor dat de kwaliteit van het water sterk achteruitgaat. Hierdoor raakt de biologische cyclus ontregeld".

Lees meer over de helende kracht van water in onderstaande artikel gepubliceerd in Mantra, september 2022.

Artikel in de Andere Krant

In dit artikel van 'De Andere Krant' duik je in de fascinerende wereld van Eric Laarakker, een paardenarts met een missie: gezondheid herstellen met behulp van informatie. Eric ontdekte dat alles in de natuur met elkaar communiceert via frequenties, die we met onze zintuigen niet waarnemen.

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717