Analemma Huis unit

Creëer een helende wellness plek in je huis

Super snel stabiel coherent water voor het hele huis

Uit elke kraan; jijzelf, je gezin en je omgeving profiteren ervan

De voordelen van Analemma water rechtstreeks uit jouw kraan? 
De Analemma-unit voor het hele huis kan direct worden aangesloten op jouw waterleiding.

Deze unit bevat een groot volume van hetzelfde “moederwater” net als de Analemma roerstaven. De spiraalvormige binnenkamers zorgen ervoor dat het water meerdere keren door de unit circuleert, wat resulteert in stabiel coherent water met een volledig spectrum. Met Analemma voor het hele huis kunt u genieten van vers, revitaliserend water uit elke kraan in uw huis.

Doe jezelf een leven vol coherentie cadeau

Met de Analemma-unit voor het hele huis neemt je blootstelling aan coherent water drastisch toe. Behalve dat je het drinkt, gebruik je het ook om te koken, in bad te gaan, te douchen, je planten water te geven, je huisdieren te voeren en zelfs om schoon te maken. En het beste deel? Je hele huishouden profiteert van de voordelen, zonder extra inspanning.

Met deze unit pluk je de voordelen voor:

Voed het microbioom van je huid met het juiste soort water

Onze dubbelblinde placebogecontroleerde studie heeft aangetoond dat het drinken van Analemma water de toestand van het darmmicrobioom verbetert door de groei van nuttige bacteriën te ondersteunen en het aantal mogelijk ziekteverwekkende bacteriën te verlagen.

Maar wist je dat je huid zijn eigen microflora heeft, die als taak heeft je te beschermen tegen ziekteverwekkers en ontstekingen te verminderen? Door in coherent water te baden, kun je je huidbacteriën voeden met water van de hoogste kwaliteit – voor het welzijn van iedereen.

Analemma Huis unit voor bad

Nieuw onderzoek gaande:

Analemma Huis unit voor bad

We voeren momenteel een onderzoek uit met 100 deelnemers over de invloed van baden in Analemma-water op onze gezondheid en de eerste resultaten zijn fenomenaal! De deelnemers ervaren een significante verbetering in veel cardiovasculaire markers, zoals slagvolume! Meer informatie over het onderzoek is binnenkort beschikbaar!

Voordelen van Analemma Water

VERHOOGT JE ENERGIE

HERSTELT JE IMUUNSYSTEEM

VERJONGT JE BIOLOGISCHE LEEFTIJD

LICHAAM EN GEEST IN EEN KALMERE STAAT

ENIGE METHODE DIE WATER GESTRUCTUREERD HOUDT OOK NA BLOOTSTELLING AAN EMF

VERBETERT HERSENACTIVITEIT

VERSCHILLENDE VOORDELEN VOOR PLANT EN BODEM

VERBETERT JE DARMGEZONDHEID

Niet alleen je eigen microbioom plukt er de vruchten van, maar ook je (moes)tuin!

In een onderzoek van ons uit 2021 werden cherrytomatenplanten 4 maanden bewaterd met gewoon óf coherent water. Grondanalyse toonde aan dat de bacteriële diversiteit aanzienlijk hoger was in de grond van planten die met coherent water werden gewaterd, ondanks eerdere behandeling met glyfosaat.

Deze bevindingen suggereren dat coherent water een positieve invloed kan hebben op de bodemgezondheid. Daarbij is bekend dat een grotere bacteriële diversiteit weer leidt tot een algehele levendiger bodemleven, denk aan meer wormen, mijten, schimmels, etc.

Dus ook het ecosysteem rondom je tuin zal je dankbaar zijn. Daarnaast geloven wij zelf dat ook de eventuele vruchten uit je tuin ook nog gezonder zijn voor je dan als je tuin geen coherent water krijgt.

Alle voordelen van coherent water bij het:

DRINKEN

KOKEN

DOUCHEN

BADEREN

BEWATEREN VAN JE PLANTEN

WATER GEVEN AAN HUISDIEREN

Technische informatie

Er zijn twee manieren om het Analemma-apparaat aan te sluiten, afhankelijk van het soort leiding systeem dat uw huis heeft. De standaard gebruikte methoden zijn een persfitting of een compressiefitting.

Voor de installatie van de hele huisunit is een erkende loodgieter nodig. De Analemma-unit voor het hele huis is voorzien van een standaard 28 mm leiding (EU-eenheid). Dit is in principe standaard voor heel europa

Als de leidingmaat in uw huis afwijkt van de maat van de Analemma-unit voor het hele huis, zorg dan dat uw loodgieter een verloopstuk/adapter aanschaft. Als u bijvoorbeeld een 19 mm leiding hebt, is een verloopstuk dat de 19 mm leiding aansluit op onze standaard 28 mm leiding op de Analemma-unit voor het hele huis vereist om de unit voor het hele huis correct te installeren.

Aǹalemma Water is niet verantwoordelijk voor de installatie van de hele huisunit.

Controleer voordat u uw unit bestelt het leidingsysteem in uw huis om een eenvoudige installatie van de hele huis Analemma te garanderen!

We hebben er ook voor gezorgd dat er in termijnen betaald kan worden!

Veel gestelde vragen over de Analemma Huis unit

Het apparaat gaat na installatie vrijwel eeuwig mee! Er is ook geen onderhoud nodig! Er kan alleen na enige tijd sprake zijn van oxidatie gelukkig doet dit niks af van de capaciteit om water weer coherent te maken.

Nee – eenmaal geïnstalleerd is er geen onderhoud nodig. Wat eventueel wel kan gebeuren is dat je de unit loskoppelt bij een verhuizing. Dit kan uiteraard wel makkelijk.

Nee – de unit is gebouwd met stevige materialen waardoor hij tegen stootje kan.

Nee – de Analemma Huis unit filtreert het water niet. We raden aan om ons systeem te combineren met een water filter, om zeker te zijn van de beste kwaliteit van jouw drinkwater.

Ja – u kunt de huis unit combineren met uw reeds geïnstalleerde waterfiltersysteem. Daarbij raden we wel aan om de Analemma Huis unit na het filtersysteem (dus later in de leiding) te installeren, maar het is geen vereiste.

Nee de unit gebruikt geen stroom.

We raden meestal aan om de unit binnenshuis te installeren, vooral als het in jouw omgeving kan vriezen. De Analemma Huis unit mag alleen buiten worden geïnstalleerd in gebieden met milde/warme temperaturen (boven 4C) en beschermd tegen directe weersomstandigheden (zon, regen enz.). Voor meer informatie over installatie buitenshuis kunt u contact opnemen met onze supportafdeling op info@analemma-water.nl om u verder te helpen.

Er zijn twee manieren om het Analemma-apparaat aan te sluiten, afhankelijk van het soort leidingsysteem dat je gebruikt. De standaard gebruikte methoden zijn persfitting of compressiefitting. De unit wordt ook geleverd met een installatiehandleiding voor een eenvoudig installatieproces!

Nee, het is natuurlijk niet verplicht. We raden simpelweg aan om de unit door een erkend loodgieter te laten installeren hierdoor ben jij zelf ook verzekerd.
Analemma Water is niet verantwoordelijk voor schade tijdens het installatieproces. Tevens zijn we niet verantwoordelijk voor de installatie zelf.

Ja – de unit kan zowel verticaal als horizontaal geïnstalleerd worden. De unit wordt geleverd met een installatie handleiding, zodat de hele installatie makkelijk zal gaan.

De ideale druk voor de unit is tussen de 1,5 en 5 Bar.

De  totale lengte van de unit is 250 mm.

WAT ONZE KLANTEN ERVAREN:

Analemma Huis Unit

Nog sneller coherent water, maar dan uit elke kraan. Zo plukt je hele gezin en tuin de vruchten ervan!

Heb je een oplossing op maat nodig, specifiek voor jouw tuin, kas of boerderij?

Twijfel dan niet contact op te nemen met 
info@analemma-water.nl
We hebben al een agrarische Analemma unit!

Daarnaast hebben we voor je (moes)tuin al een fijne unit ontwikkeld:

Bekijk onze middelgrote unit die ontworpen is voor
kleine tot middelgrote (moes)tuinen. Direct aan te sluiten aan je tuinslang.

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK nr: 64419312

Volg ons op:

© Copyright Analemma 2024

Deze beweringen zijn niet geëvalueerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.
Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen van een specifieke ziekte.

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717