Wat onze gebruikers zeggen

“Enorm ontspannend en kalmerend effect”

“De eerste keer was ik zelf nogal sceptisch, maar bij de eerste test ervaarde ik meteen het verschil! Niet zozeer in smaak, maar wel in textuur en gevoel wat het met zich mee brengt. 

15 minuten later merkten zowel mijn moeder als ik een enorme ontspanning en een kalmerend effect. Ik ging naar beneden om er met haar over te praten, en nog voordat ik mijn mond opende, zei zij dit ook tegen mij. Meer bewijs had ik niet nodig!”

MATTHEW, AUSTRALIË

"Onze huid, onze darmen en onze planten zijn nog nooit zo gezond geweest."

“Ik wilde jullie laten weten hoe blij we zijn met de huis unit! Onze huid, onze darmen en onze planten zijn nog nooit zo gezond geweest. We hadden ook een leuke verrassing; onze hond, die al jaren last heeft van schimmels en allergieën, is nu genezen! Ze drinkt het water, en we zagen in de afgelopen weken dat alles genezen is. Ze kreeg medicijnen, maar had nog steeds hotspots en gezwollen poten, en nu is het allemaal verdwenen. Ik hoop dat jullie ook het effect op huisdieren zullen onderzoeken, want dit is ronduit wonderbaarlijk! Hartelijk dank! ♥ “

STEPHANIE, NEDERLAND

"Als ik in bad lig merk ik ook een enorm verschil in ontspanning!"

“Ik geniet echt van mijn Analemma Water Huis unit, hij maakt ongelooflijk zacht, vitaal en heerlijk water. Ik ben echt onder de indruk. Zoals gezegd, we hadden al hele goede filters voor het hele huis om gifstoffen te verwijderen, maar deze doet geweldig werk om het water naar een hoger niveau te tillen in termen van smaak, textuur en energie.

Als ik in bad lig merk ik ook een enorm verschil in ontspanning. Als ik de ontspanning toe laat val ik nu veel eerder in slaap maar als ik eruit stap heb ik juist meer energie!”

ERICA, NEDERLAND

"Het enige water dat ik nog drink"

“Water is heilig voor mij en de kwaliteit is zo belangrijk. Het water dat ik drink moet schoon, gestructureerd en zuiver zijn vanwege de gezondheid van mijn nieren. Toen ik de Analemma roerstaaf op Instagram tegenkwam, was ik geïnteresseerd en benieuwd of dit mij zou helpen. Ik heb er een tijdje naar gekeken en toen heb ik hem eindelijk gekocht. Ik gebruik het staafje eerst voordat ik mijn mineralen toevoeg. Het water smaakte geweldig! Ik kon zeker merken dat er een verschil was, want ik proefde het water zonder het staafje en het was niet zo glad en zijdeachtig. Dit Analemma water is het enige water dat ik nu drink, ik voel me goed als ik het drink omdat ik weet dat het staafje mijn water nog hydraterender maakt. Mijn hond, die kanker heeft, is dol op dit water en kan niet stoppen met drinken! Ik geloof echt dat dit een geweldig apparaat is en ik ben zo dankbaar dat ik er een heb, heel erg bedankt.”

ROSA, AMERIKA

"In mijn kas zie je het leven om je heen!"

“Ik werk al heel lang met het Analemma water in mijn kas waar ik biologische groentes teel, daarnaast heb ik ook nog een kas waar ik regulier voor zaden teel. Allebei de kassen staan in Almere met dezelfde grond in principe, toch merk ik dat de grond in de kas met Analemma Water veel gezonder is. Planten spruiten meteen mooie wortels, daarnaast voel en zie ik elke dag dat de grond ook echt meer levendigheid en biodiversiteit bevat. In mijn kas zie je het leven om je heen, vogeltjes zijn er omdat er genoeg wormpjes in mijn grond leven. Ik wil niets liever dan dat meer mensen die al bewust telen, Analemma Water gaan omarmen!”

BOB, NEDERLAND – BIOLOGISCH TUINDER

"Normaal zijn wij beiden gevoelig voor gluten, maar sinds we dit water voor en na het eten drinken merken we veel minder last in onze darmen"

Sinds ik de Analemma Huis unit heb aangeschaft merk ik vooral bij mijn man verschil. Hij had al lang last van schimmels, en sinds hij er mee doucht en baad, zijn ze niet meer voorgekomen. Daarnaast zijn wij beiden gevoelig voor gluten, maar sinds we dit water voor en na het eten drinken merken we veel minder last in onze darmen. Wellicht komt dit door de verandering in het microbioom daar. Het laatste wat ons echt op viel was dat de katten die bij ons nooit water uit hun bakje drinken (zij dronken altijd uit de sloten en plasjes in de tuin), dit nu opeens wel doen! Voor mij een bewijs dat dit voor elk organisme werkt!

JEANNETTE, NEDERLAND

"Gevoel van helderheid, geaardheid en brengt mijn lichaam op een plek van innerlijke rust!"

“Het gebruik van de Analemma geeft mij het gevoel van helderheid, geaardheid en brengt mijn lichaam op een plek van innerlijke rust. Ik kan het duidelijk merken als ik het bijvoorbeeld een tijdje vergeet (zo gaat dat bij mij in mijn leven, soms is het dan een paar weken uit mijn routine), wanneer ik de Analemma weer door mijn water roer wordt ik weer terug gebracht en realiseer ik me hoe belangrijk het is dat ik mijn water blijf ‘verzorgen’ en hoeveel impact dat op me heeft. Water is Life.”

BEAU, NEDERLAND

"Nog nooit zoveel water in mijn leven gedronken"

Ongeveer een maand geleden heb ik een Analemma Roerstaaf gekocht. Ik had jouw verhaal op verschillende podcasts gehoord en het resoneerde zó met mij, dat ik er eindelijk eentje besloot te kopen. In de eerste weken heb ik nog nooit zoveel water in mijn leven gedronken. Het was alsof ik mezelf moest aanvullen! Nu is het gestabiliseerd, maar ik drink nog steeds meer water dan ooit tevoren. En ik neem de Roerstaaf overal mee naartoe. Ik voel me meer geaard en er is op de een of andere manier meer rust en helderheid. Ook mijn kinderen en mijn partner zijn dol op het water”

WIETEKE, NEDERLAND

"De basilicum zag er veel gezonder en vitaler uit, en het belangrijkst: hij bevatte de meeste bladeren!"

“Het verschil tussen ongestructureerd water en Analemma Water was al heel goed te proeven bij het drinken. Daarom deed ik dit kleine experiment om de resultaten op planten met eigen ogen te zien. Ik kocht een zakje zaden bij de tuinafdeling van een winkel bij mij in de buurt. Plantte ze in dezelfde grond. Het enige verschil: de groene pot is bewaterd met onbehandeld kraanwater en de zwarte pot met hetzelfde water, maar behandeld met de Analemma staaf. In het begin was er een klein voordeel bij het ontkiemen in de zwarte pot. Over het algemeen zag de basilicum in de zwarte pot er veel gezonder en vitaler uit, en het belangrijkst: hij bevatte de meeste bladeren!”

STEPHAN, DUITSLAND

De Analemma Tuin unit

Supersnel coherent uit jouw tuinkraan, voor: de bodem, je planten, jezelf & gezin en voor het koken.

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717