Het onderzoek

Onderzoek naar planten

Biofotonen - een gidsend licht in het ontstaan van Analemma Water

Wat zijn Biofotonen?

Al het licht heeft een oorsprong, van een eenvoudige bureaulamp tot de zon. Maar wist u dat ook levende wezens licht produceren? Van bacteriën tot menselijke weefsels, alles straalt minuscule hoeveelheden licht uit in het nabije ultraviolette tot nabije infrarood spectrum. Deze zwakke lichtstroom staat bekend als biofotonen, afgeleid van “bio” (leven) en “foton” (een lichtdeeltje).

Wetenschappers vermoeden dat biofotonemissies verband houden met verschillende cellulaire processen, met name oxidatieve reacties in onze energiecentrale: de mitochondriën. Deze minuscule fabrieken produceren ATP, de brandstof voor alle cellulaire activiteiten. In zekere zin gloeien wij dus van binnenuit als gevolg van onze voortdurende energieproductie.

Van een zaadje
naar een idee

De ontdekking van Analemma water is nauw verbonden met biofotonenonderzoek. Onze vroege experimenten gebruikten plantenzaden als model. Dit kleine wonder bevat de potentie voor iets veel groters, maar heeft water en licht nodig om te ontkiemen.

Door zaden aan verschillende soorten water bloot te stellen, ontdekten onderzoekers dat ze de fysiologische reacties van de jonge plant konden beïnvloeden, wat op zijn beurt de biofotonen-emissie veranderde. Dit was de eerste stap naar de ontwikkeling van de procedure voor het creëren van stabiel coherent water, beter bekend als Analemma. Analemma water bouwt voort op deze wetenschappelijke inzichten om de vitaliteit van planten en ook mensen te ondersteunen. Ontdek de kracht van coherent water en ervaar het verschil!

Vitaliserend water voor vitaliserend voedsel

Als we de biofotonenemissies van verschillende planten analyseren, richten we ons op verschillende componenten van het verschijnsel, zoals spontane emissie en vertraagde luminescentie. Samen geven deze parameters een beeld van de algehele energieniveau, of vitaliteit, van het organisme dat wordt bestudeerd.

Ons recentere onderzoek omvatte vruchten van planten die waren gehydrateerd met coherent water. Door de analyse van verschillende lichtemissiepatronen van deze vruchten konden we hun mitochondriale activiteit en daarmee hun energieopslagcapaciteit beoordelen. Experimenten met cherrytomaatjes lieten bijvoorbeeld zien dat het bewateren van planten met Analemma-water de biofotonenemissie van hun vruchten met wel 60% verhoogt!

Biofotonenonderzoek is van cruciaal belang geweest voor de ontwikkeling en creatie van Analemma water. Vandaag de dag gebruiken we biofotonenanalyses als gestandaardiseerde tests om de kwaliteit en stabiliteit te analyseren van het “moederwater” dat aan de basis ligt van al onze producten.

Doe ook mee met de Analemma WaterRevolutie!

Analemma RVS Waterstaaf

Met deze staaf maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Huis unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit elke kraan.

Luxe Analemma Walnoten Waterstaaf

Met deze staaf (incl. luxe omhulling) maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Tuin unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit je tuinkraan.

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717