De coherente staat van water

Water als harde schijf en informatie

Water is meer dan wat het lijkt

H2O is het meest voorkomende molecuul op het aardoppervlak, maar het is ook een van de meest onbegrepen. We kennen water in drie fasen: vast (ijs), vloeibaar (water) en gasvormig (stoom). Maar recent is er een vierde fase ontdekt: gestructureerd, gel-achtig water. Dit water bevindt zich in levende organismen, rondom biologische membranen, en geeft ons een nieuw blik op de rol van water in het lichaam.

Een van de eerste wetenschappers die de theorie van biologisch relevant water voorstelde, was de Italiaanse fysicus Emilio Del Giudice. Hij beschreef de coherente toestand van water en benadrukte de cruciale rol die dit water speelt in de overdracht van informatie in levende organismen.

Water met een eigen ritme

Wanneer de basisbouwstenen van materie (atomen) zich combineren, vormen ze moleculen. Volgens de theorie van Del Giudice kunnen atomen en moleculen verschillende configuraties in de ruimte aannemen. Tussen elke configuratie kan het gedrag van de deeltjes binnenin dramatisch veranderen. Hoe werkt dit?

Kwantumdeeltjes (zoals watermoleculen) ondergaan voortdurend kwantumfluctuaties. Ze wisselen spontaan af tussen lage en hoge energieniveaus. Hierbij produceren ze hun eigen elektromagnetische velden. Bij een bepaalde dichtheid en temperatuur zal deze groep moleculen zich via hun intrinsieke elektrische ladingen en magnetische momenten koppelen aan hun eigen geproduceerde elektromagnetische veld.

Doordat de deeltjes en hun elektromagnetische velden zich koppelen tot een coherent geheel, beginnen de moleculen in fase te oscilleren (met dezelfde frequentie). De energie van het veld wordt vastgehouden en kan niet meer naar buiten toe worden afgevoerd. Deze harmonieuze, zelf gesynchroniseerde configuratie van watermoleculen wordt de coherente toestand van water genoemd. 

We bestaan voor 99% uit water - en dat heeft grote gevolgen!

De vitaliteit van water is cruciaal voor ons lichaam, en dat beseffen we pas echt wanneer we het vanuit een biologisch perspectief bekijken. Volgens de theorie van coherent water, verandert de structuur van water wanneer het in contact komt met levende cellen. Het water wordt dan geordend en gestructureerd, waardoor het een perfecte informatie overdrager wordt tussen de cellen, weefsels en organen in ons lichaam.

Deze cruciale rol wordt nog duidelijker wanneer we beseffen dat 99% van de moleculen in ons lichaam uit water bestaat. Water omringt, net als bubbeltjesplastic, alle belangrijke biomoleculen en past perfect in de kleine ruimtes tussen lange, kettingvormige moleculen zoals DNA en eiwitten. In deze intieme verbinding tussen water en biologisch materiaal, deelt water zijn geordende trillingen met de omringende biomoleculen en beïnvloedt zo hun werking op een fundamentele manier.

"Water is life's matter and matrix,
mother and medium.
There is no life without water."

ALBERT SZENT-GYORGYI M.D., NOBEL PRIJS WINNAAR

Het effect op biologie

De wetenschappelijke basis van coherent water is nog volop in ontwikkeling, maar we hebben al belangrijke stappen gezet in het aantonen van de positieve effecten van Analemma Water op levende wezens. Onze wetenschappelijke studies tonen aan dat coherent water de mitochondriale energieproductie verhoogt, de darmflora verbetert, de ontstekingsremmende activiteit van het menselijk immuunsysteem stimuleert en de vitaliteit van planten en aarde verbetert. Deze bevindingen illustreren de kracht van coherent water en de voordelen die het kan bieden voor de gezondheid en vitaliteit van mensen en hun omgeving.

Alle voordelen van Analemma Water

Hoe werkt onze technologie?

Ons wetenschappelijke team

Doe mee met de Analemma WaterRevolutie!

Analemma RVS Waterstaaf

Met deze staaf maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Huis unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit elke kraan.

Luxe Analemma Walnoten Waterstaaf

Met deze staaf (incl. luxe omhulling) maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Tuin unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit je tuinkraan.

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717