Het onderzoek

Ontstekingsremmende activiteit is een kenmerk van jeugdigheid, maar gelukkig voor ons kan dit behouden worden met slimme keuzes in levensstijl.

Ons onderzoek onder 19 deelnemers toonde een opmerkelijk effect van het dagelijks drinken van Aǹalemma water. Zonder iets anders in hun leven te veranderen, ervoer 89% van de gebruikers een daling van de biologische leeftijd, zoals gemeten door de ontstekingsremmende activiteit van hun immuunsysteem.

GlycanAge

OVERZICHT VAN DE KLINISCHE STUDIE

ONDERZOEK

Klinische studie laat zien:

Analemma water veroorzaakt tot 12 jaar biologische leeftijdsregeneratie in slechts 3 maanden!

DEELNEMERS:

19 gezonde volwassenen vanaf 29 tot 76 jaar.

BEHANDELING:

De behandelingsfase bestond uit het drinken van minimaal 1 liter Analemma water gedurende 90 opeenvolgende dagen.

RESULTATEN:

De studie toonde aan dat het consumeren van Aǹalemma water leidde tot een gemiddelde vermindering van de biologische leeftijd met 3,79 jaar. Van de 19 deelnemers die aan de studie deelnamen, werden verbeteringen gevonden bij 17 deelnemers, met een biologische leeftijdsverjonging tot wel 12 jaar.

Wat zijn Glycanen?

Het menselijk immuunsysteem is een ongelooflijk krachtig schild. Zijn belangrijkste eiwitspelers, genaamd immunoglobulinen, fungeren als antilichamen die zich binden aan vreemde deeltjes zoals virussen en ze markeren voor snelle eliminatie uit het lichaam. Maar deze antilichamen handelen niet impulsief, ze volgen een specifieke reeks regels. Wetenschappers ontdekten dat kleine suikermoleculen genaamd glycans zich aan deze antilichamen kunnen hechten, en op basis van het type glycan dat aanwezig is, kan hetzelfde antilichaam overschakelen van een anti-inflammatoire naar een pro-inflammatoire functie.
 
Met ongeschikte leefstijlkeuzes, maar ook tijdens natuurlijke processen zoals veroudering, veranderen onze glycaanprofielen. Onze antilichamen beginnen ontstekingen te veroorzaken, wat kan leiden tot ziekten veroorzaakt door lichte systemische ontsteking. Specifiek bij vrouwen verloopt de verouderingsgerelateerde overgang naar een pro-inflammatoir glycaanprofiel veel sneller in de periode voorafgaand aan de overgang. Twee glycans die aanzienlijk afnemen tijdens de menopauze zijn G-glycans (op basis van galactose) en S-glycans (op basis van sialinezuur), beide met een beschermende, anti-inflammatoire rol.

De verjongende kracht van Analemma water

In 2021 werd een onafhankelijke GlycanAge-studie uitgevoerd bij deelnemers van beide geslachten en verschillende leeftijden om het effect van het drinken van Analemma water op hun immuunsysteem te beoordelen. Aan het begin van de studie werd een basistest voor GlycanAge afgenomen. Vervolgens kregen de deelnemers instructies om dagelijks Analemma water te consumeren – minstens 1 L per dag gedurende 3 maanden. De deelnemers behielden hun gebruikelijke leefstijlroutines: alles in hun dagelijks leven bleef hetzelfde, behalve het water dat ze dronken. Na 3 maanden werd een tweede GlycanAge-test afgenomen.

Het resultaat:

De studie toonde aan dat het drinken van Analemma water bij 17 van de 19 deelnemers tot wel 12 jaar biologische verjonging veroorzaakte. Gemiddeld leidde deze kleine aanpassing in levensstijl tot een gemiddelde omkering van de biologische leeftijd met 3,79 jaar, wat wijst op krachtige verschuivingen naar anti-inflammatoire glycaanprofielen. De resultaten van deze studie zijn een krachtig bewijs van het belang van hoogwaardig water voor ons algehele welzijn. Door Analemma in uw dagelijkse routine te introduceren, kunt u ook profiteren van de kracht van coherent water en een leven lang harmonie en veerkracht opbouwen – van binnenuit.

Meer wetenschappelijk bewezen voordelen van Analemma water:

Doe ook mee met de Aǹalemma WaterRevolutie!

Analemma RVS Waterstaaf

Met deze staaf maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Huis unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit elke kraan.

Luxe Analemma Walnoten Waterstaaf

Met deze staaf (incl. luxe omhulling) maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Tuin unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit je tuinkraan.

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717