De levensveranderende voordelen van

Analemma Water

Meer energie

voor de dingen die er toe doen

Alles wat we doen vereist energie. Elke gedachte, beweging en biochemische reactie wordt gevoed door de cellulaire afbraak van een eenvoudig molecuul genaamd adenosine trifosfaat, of ATP.
ATP wordt geproduceerd door de mitochondriën, maar de voorraden zijn niet oneindig. Naarmate we ouder worden en ongezonde keuzes maken, verslechtert onze mitochondriale gezondheid en daalt ons energieniveau.
In onze recente klinische studie ontdekten we dat deelnemers die gedurende 2 maanden elke dag Aǹalemma water dronken, hun ATP-niveau aanzienlijk verhoogden, met een opmerkelijke stijging van 20% ten opzichte van de placebogroep!
Dit resultaat is verbazingwekkend in zijn eenvoud. Door simpelweg water te drinken in een fysiek gemodificeerde staat, kunt u uzelf op cellulair niveau ondersteunen – en energie besparen om de dingen te doen die u het leukste vindt.

Verjong jezelf van binnenuit

De belangrijkste antilichamen van het menselijk immuunsysteem zijn vaak gemarkeerd met verschillende suikermoleculen, genaamd glycanen. Deze glycanen bepalen of de rol van het antilichaam ontstekingsremmend (anti-inflammatoir) of ontstekingsbevorderend (pro-inflammatoir) zal zijn. Wetenschappers hebben, met dit begrip in het achterhoofd, GlycanAge ontworpen. Dit is een test die de ware biologische leeftijd van een persoon onthult op basis van hun glycaanprofiel. 

Een onafhankelijke GlycanAge-studie toonde aan dat de meeste deelnemers die gedurende drie maanden Aǹalemma water dronken, een revitalisatie van hun biologische leeftijd van 1 tot 12 jaar ervoeren. Een lagere GlycanAge-score betekent dat meer antilichamen gemarkeerd zijn met ontstekingsremmende glycanen. Dit is een kenmerk van een jeugdig en veerkrachtig immuunsysteem.

Darmgezondheid verbeteren

Een gebalanceerde darmflora

voor een optimale gezondheid

Het menselijk lichaam is een ingewikkeld, maar krachtig ecosysteem. Biljoenen micro-organismen in onze darmen helpen ons voedsel te verteren en ziekteverwekkers te bestrijden, maar sommige kunnen ook problemen veroorzaken.

Ons dubbelblinde, placebogecontroleerde onderzoek toonde aan dat dagelijkse consumptie van Analemma water de darmflora verbetert door de belangrijke balans tussen de gunstige en potentieel pathogene bacteriën te herstellen. 

In de afgelopen decennia hebben wetenschappers een ongelooflijk complexe link ontdekt tussen de darmflora en alle belangrijke gebieden van de menselijke gezondheid, van immuniteit tot mentale gezondheid. Door een levensstijl te kiezen die de balans van je darmflora ondersteunt, kun je jezelf op verschillende niveaus verbeteren. Naast goede voeding en lichaamsbeweging is het toevoegen van coherent water aan de mix de beste manier om stabiliteit en harmonie te brengen in het perfecte ecosysteem dat jou maakt – tot wie je bent.

Hersenactiviteit die past bij je 'staat van zijn'!

makkelijker tot rust komen na het drinken van Analemma water

De hersenen zijn een ontzettend ingewikkeld onderzoeks gebied, toch hebben wij al eerste kleine resultaten kunnen laten zien in een kleinschalig onderzoek. Juist omdat de hersenen nog meer water bevat (ruim 75%) dan de rest van je lichaam. Onze interesse was vooral gericht of ons coherente water je hersenen coherenter (ander woord voor beter samenwerkend) konden doen laten werken. 

In een eerste studie uitgevoerd door een onafhankelijk neuro-laboratorium vergeleken we de werking van Analemma water ten opzichte van normaal kraanwater. We lieten een identieke tweeling zowel voor het drinken van het water als er kort na meten. Zo keken we vooral naar de belangrijke delta-hersengolven, deze zijn belangrijk bij het tot rust komen. 

In een tweede studie-opzet keken we of ons water een meer activerende werking had bij een oudere vrouw met hersenaandoening. Deze vrouw had juist problemen met dat ze haar aandacht en energie verloor op momenten dat dat niet gewenst was. Dit was te verklaren met een te hoge activiteit bij haar delta-hersengolven.

Het gave was dat bij zowel de tweeling als bij de oudere vrouw er een normalisatie optrad van de delta hersengolven. De tweeling werd rustiger daar waar ze helemaal niet alert hoefden te zijn, en de oudere vrouw werd alerter, ze kon zich:
“beter focussen, [ik] had meer energie en viel niet meer op ongepaste tijden zomaar in slaap”.

Kook ook je eten met coherent water

Er zijn tal van manieren om Aǹalemmawater in je dagelijkse leven te gebruiken, zoals koken. Hoewel verhitten een natuurlijke schommeling in het gedrag van watermoleculen veroorzaakt, hebben onze tests bevestigd dat de coherente toestand hersteld wordt zodra het water afkoelt.

Je kunt Analemmawater dus veilig gebruiken voor het bereiden van soepen, stoofschotels en thee, en zo nog meer voedingsstoffen uit je favoriete maaltijden halen.

Coherent water, planten en de bodem

Planten besproeien met coherent water is een krachtige manier om hun algehele gezondheid en weerstand te bevorderen. De talrijke positieve effecten van coherent water op planten inspireerden ons tot de ontwikkeling van de Garden Analemma.

Deze compacte unit kan eenvoudig op elke tuinkraan worden geïnstalleerd en voorziet uw (moes)tuin of boerderij van een continue doorstroming van coherent water.

Revitaliseer uw moestuin:

Vergroot de vruchtdragende capaciteit van de grond en uw planten

Wist u dat Analemma water voortkomt uit decennialang onderzoek naar planten?

In de beginjaren van ons bedrijf bestudeerde het wetenschappelijk team van Analemma biofotonen in planten. Biofotonen zijn de zwakke lichtdeeltjes geproduceerd door levende organismes en blijken een bijproduct te zijn van complexe processen van het leven.

Vroeg onderzoek toonde al aan dat Analemma water de biofotonen-emissie van planten en hun vruchten aanzienlijk verhoogt. Dit wijst op een verbeterde mitochondriale functie en, op zijn beurt, een verhoogde energieopslagcapaciteit.

Een later onderzoek met cherrytomaten toonde aan dat Analemma water de bodemkwaliteit verbetert door de bacteriediversiteit te verhogen en de stikstofkringloop te optimaliseren. Beide factoren dragen bij aan de vruchtbaarheid van de bodem.

Ons meest recente onderzoek met basilicum toonde significante verschillen aan in parameters die gerelateerd zijn aan respiratie (het proces waarbij planten atmosferische CO₂ “inademen”) en fotosynthese (het primaire fysiologische proces dat alle groene planten in leven houdt).

Verder dan alleen water:

"Kan ik het ook voor sapjes gebruiken?"

Analemma’s kracht gaat verder dan water! Als een drankje water bevat (en dat bevatten ze bijna allemaal), kan de Analemma-staaf deze transformeren. Ontdek hoe u uw favoriete dranken kunt vitaliseren en deze op een hoger niveau tillen.

Verrijk uw dagelijkse rituelen: van vruchtensappen en smoothies tot yoghurt en kefir, zelfs wijn en bier – ervaar het verschil in elke slok. Analemma helpt de fysieke structuur van uw dranken te verfijnen en brengt ze in coherentie. Je proeft het verschil!

Doe mee met de Aǹalemma WaterRevolutie!

Analemma RVS Waterstaaf

Met deze staaf maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Huis unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit elke kraan.

Luxe Analemma Walnoten Waterstaaf

Met deze staaf (incl. luxe omhulling) maak je al je dranken weer coherent!

Analemma Tuin unit

Met deze unit heb je in een mum van tijd coherent water uit je tuinkraan.

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717