Cookiebeleid

Dit Cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 16 mei 2024 en is van toepassing op burgers en wettige permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte en Zwitserland.

1. Inleiding

Onze website, https://analemma-water.nl (hierna: “de website”) gebruikt cookies en andere gerelateerde technologieën (voor het gemak worden alle technologieën “cookies” genoemd). Cookies worden ook geplaatst door, door ons ingeschakelde derde partijen. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein, eenvoudig bestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer of een ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan tijdens een volgend bezoek aan onze servers of aan de servers van de relevante derde partijen worden teruggestuurd.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website correct en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op uw apparaat.

4. Wat is een web beacon?

Een web beacon (of pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat wordt gebruikt om het verkeer op een website te monitoren. Om dit te doen, worden er met behulp van web beacons verschillende gegevens over u opgeslagen.

5. Cookies

5.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken we het u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Op die manier hoeft u niet herhaaldelijk dezelfde informatie in te voeren wanneer u onze website bezoekt en blijven de artikelen bijvoorbeeld in uw winkelwagen liggen totdat u heeft betaald. Wij mogen deze cookies zonder uw toestemming plaatsen.

5.2 Statistische cookies

Wij gebruiken statistische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze statistische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Wij vragen uw toestemming om statistische cookies te plaatsen.

5.3 Advertentiecookies

Op deze website gebruiken we advertentiecookies waarmee we inzicht kunnen krijgen in de campagneresultaten. Dit gebeurt op basis van een profiel dat we creëren op basis van uw gedrag op https://analemma-water.nl. Met deze cookies bent u, als websitebezoeker, gekoppeld aan een unieke ID, maar deze cookies zullen uw gedrag en interesses niet profileren om gepersonaliseerde advertenties te tonen.

5.4 Marketing/Tracking cookies

Marketing/Tracking cookies zijn cookies of elke andere vorm van lokale opslag, die worden gebruikt om gebruikersprofielen te creëren om advertenties te tonen of om de gebruiker op deze website of op verschillende websites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden. Omdat deze cookies als tracking-cookies zijn gemarkeerd, vragen wij uw toestemming om deze te plaatsen.

5.5 Sociale media

Op onze website hebben we content van Facebook en Instagram opgenomen om webpagina’s te promoten (bijvoorbeeld “liken”, “pinnen”) of te delen (bijvoorbeeld “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook en Instagram. Deze content is ingebed met code die afkomstig is van Facebook en Instagram en plaatst cookies. Deze content kan bepaalde informatie opslaan en verwerken voor gepersonaliseerde advertenties.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kan wijzigen) om te lezen wat zij doen met uw (persoonlijke) gegevens die zij met behulp van deze cookies verwerken. De gegevens die worden opgehaald, worden zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

:::::::::::::::::::::

7. Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij u een pop-up met een uitleg over cookies. Zodra u op “Voorkeuren opslaan” klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van de door u in de pop-up geselecteerde categorieën cookies en plug-ins, zoals beschreven in dit Cookiebeleid. U kunt het gebruik van cookies uitschakelen via uw browser, maar houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet meer correct functioneert.

7.1 Beheer uw toestemmingsinstellingen

Functioneel Altijd actief

Statistieken Aanvinken

Marketing Aanvinken

8. Cookies in-/uitschakelen en verwijderen

U kunt uw internetbrowser gebruiken om cookies automatisch of handmatig te verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet mogen worden geplaatst. Een andere optie is om de instellingen van uw internetbrowser te wijzigen zodat u een bericht ontvangt telkens wanneer een cookie wordt geplaatst. Raadpleeg voor meer informatie over deze opties de instructies in de helpsectie van uw browser.

Houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet goed werkt als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u de cookies in uw browser verwijdert, worden deze opnieuw geplaatst nadat u uw toestemming hebt gegeven wanneer u onze website opnieuw bezoekt.

9. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: U hebt het recht om uw persoonsgegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten wissen of te blokkeren wanneer u dat wenst.
  • Recht op gegevensoverdraagbaarheid: U hebt het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.
  • Bezwaarrecht: U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gerechtvaardigde gronden voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te oefenen kunt u contact met ons opnemen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan dit Cookiebeleid. Als u een klacht heeft over de manier waarop wij met uw gegevens omgaan, horen wij dat graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10. Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons Cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Water and Light B.V.
Bisschopsweg 2
3732HW De Bilt
Nederland

Website: https://analemma-water.nl

E-mail: info@analemma-water.nl

Dit Cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 16 mei 2024.

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717