Verzending naar afgelegen gebieden

Woont u in een afgelegen gebied? Dan kunnen er extra verzendkosten van toepassing zijn. We zullen contact met u opnemen vóór verzending indien dit het geval is.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgschade veroorzaakt door late levering of niet-levering door de door het bedrijf aangewezen vervoerder. De aansprakelijkheid is in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan is aangetoond dat de klant deze niet heeft ontvangen.

Invoerrechten en -belastingen

Water and Light B.V. verstuurt producten naar meer dan 100 landen over de hele wereld. Houd er rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor het kennen van de wetten van uw land met betrekking tot wat wel en niet naar u mag worden verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele tarieven of douanereglementen. We doen ons uiterste best om op de hoogte te blijven van de wetgeving in de verschillende landen, maar deze verandert vaak en we kunnen niet 100% zeker zijn dat we hierover altijd up-to-date zijn. Informeer daarom bij uw douanekantoor. We zullen uw pakket discreet naar u verzenden, maar het is uw eigen risico.

Elk land heeft verschillende wetten en regels met betrekking tot het kopen van producten uit andere landen. Voordat u uw bestelling plaatst, dient u zich op de hoogte te stellen van de lokale douanewetten met betrekking tot de verzending van (type producten verkopen zij?). U bent zelf verantwoordelijk om te weten wat in uw land wel en niet legaal is. We zullen altijd discreet verzenden en op een manier die u het beste helpt om uw bestelling te ontvangen.

We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor belastingen, invoerrechten, tarieven, quarantainekosten of opslagkosten die door uw lokale douanekantoor worden geheven. Deze kosten zijn gescheiden van uw verzendkosten en worden rechtstreeks bij u in rekening gebracht.

Water and Light B.V. zal niet wetens producten verzenden naar landen die een vergunning vereisen en is niet aansprakelijk voor problemen die zich voordoen bij uw lokale douanekantoor. Er worden geen restituties verstrekt voor artikelen die in beslag worden genomen door uw lokale douanekantoor of niet worden geleverd, tenzij deze aan ons worden geretourneerd. Water and Light B.V. is niet aansprakelijk voor invoerrechten of -belastingen die door uw lokale douanekantoor worden geheven. Eventuele invoerrechten of -belastingen zijn uw verantwoordelijkheid; wij zullen u uiteraard naar ons beste weten helpen. Door te bestellen op onze website gaat u akkoord met ons verzendbeleid en onze algemene voorwaarden.

Geschatte doorlooptijden

De algemene doorlooptijden zijn afhankelijk van de locatie:

Standaard vervoerder (binnenland): 5-10 werkdagen

Standaard vervoerder (internationaal): 7-30 werkdagen

Spoedige vervoerder (internationaal): 4-12 werkdagen

Verder navigeren

Analemma Water
Water and Light B.V.
KvK. Nr.: 64419312
Klantenservice:
info@analemma-water.nl
06-11624717